Hicka:)

Kollar true talent på webb tv och bubblan har nog hicka. Väldigt jämna rörelser :) vilket fall som helst är det mysigt :)


Människor!

Jag måste bara gnälla lite, Jag är så trött på folk som bara ska klaga eller bli sur för vem man umgås med mm. Alla har väl en egen vilja och ett eget liv man bestämmer över. Jag orkar verkligen inte lägga ner energi på sånt längre det är så omoget. Därför skriver jag av mig det här så kan jag släppa det sen. Här behöver bara dem som vill läsa det. GAAAH ! Så :D Nu känns allt mycket bättre, ska när som gå och duscha tänkte. Kanske slå på stort och renbädda sängen ?! Får se hur jag gör, Vet inte om jag orkar men det är ju så skönt. Sen mysa ner och kolla true talent som jag missade igår när vi var på bio och käka hallon kanske :) Så får det nog bli :) I morgon är dagen lite orörd, ska kanske åka en runda till Onslunda. Beror lite på vad ryggen säger efter dagens slit, men det ska säkert gå bra. 116 dagar kvar<3

Slut för i dag.

Äntligen har tavlorna kommit upp med, fick köpa tavelkrokar, sen fick jag plocka ut dem små spiken som sitter i där och spika upp dem och det funkade så efter lite fantasi så har tavlorna äntligen kommit upp. Det ska upp några fler men dessa för räcka så länge. Blev även ett inköp från netto en lite byrå, med betoning på liten:P till min toalett så nu kan jag stänga badrumsskåpet med, lite trevligt faktiskt :) Det bästa av allt är att jag skruvade ihop den helt själv :) nu har jag en liten vilo paus, ska äta något sen, även ta en dusch och en kopp kaffe med Emmy. Handlade btw två gosedjur till Bubblan med, från barbapappa:) Lägger upp bilderna i ett inlägg från mobilen så slipper jag lägga in dem på datorn :D

Klar

Så nu är jag klar för i dag typ. Har varit hos mormor och hjälpt till hela förmiddagen och fick äggakaga till lunch, skit längesedan. Nu ligger även lillans saker och väntar på att tant Emmy ska sätta ihop det i januari typ :p hon har lovat det, för jag har absolut inte tålamod till det.

Åkte upp till hans Anders bygg på hem vägen för jag ville ha upp mina tavlor , köpte betong spik, kom hem började spika. Funkar det ? Svar NEJ ! Gah får fan damp på det. Jag vill inte sätta upp krokar för jag vill inte det ska synas men det verkar bli det endå eftersom inget annat funkar. Så nu tänkte jag gå ner till järn o fritid och se fall jag hittat något där. För upp ska dem
Jävlarna !


Tintin

Kom hem från bion för en stund sen, den var ganska bra fast det var animerad. Men 3d brukar vara lite roligare. Skönt att få snacka av sig lite också, tror båda behöver det. Var lagom hemma till beck började:) Dem ska börja sända det på söndagar nu igen, så jag vet vad jag gör på söndagar (A) Nu när det blir nyheter tänkte jag ta fram frukt och mysa ner mig i sängen:) Ska försöka sova i tid, ska vara hos mormor halv tio :) Ska se om mobilbloggen vill leka med mig för då ska jag ladda upp lite bilder från dopet:) Natti

Tavlor?!

Håret blev faktiskt bra, eller ja det blev brunt så bra kanske är fel ord. Men nu är håret samma färg och ingen utväxt :) Så nu kan jag vänta färga det på några månader, hade behövt klippa mig med men det får vänta. Ska ju fixa naglarna nu på torsdag så klippningen får bli nästa månad så fall :) I dag hade jag bestämt mig för att jag äntligen skulle sätta upp lite tavlor. Tror ni det funkade? Svar nej, spiken var för klena. Aja har jag klarat mig utan tavlor 2 månader typ så klarar jag mig några dagar till :P Wiehoo, jag fick med mig Alexa på bio ikväll. Jag har velat gå på bio skit länge men ingen annan. Så ikväll ska vi titta på Tintin i 3d :) Nej ha en bra kväll :)

Bra?

Just nu sitter jag med färg i håret, undra om det blir bra eller inte. Om inte annat finns det mer färg i affären:p det brukar bli min räddning, men i dag är det ingen jätte förändring så blir nog inte då hemskt. Var uppe på en kopp kaffe hos Emmy det är nog det enda som händer i dag. Jag är helt slö:( tänkte jag skulle städa lite grann och plocka ihop tvätt, min Ikea leverans kommer till mormor i morgon, så jag ska vara hos dem under dagen ska hjälpa till lite där. Så jag ska passa på att sno tvätt maskinen :) om det inte är ledigt här nere ikväll, för då får jag allt klart direkt. Men det åter står att se :)


Väntar

Ja nu väntar jag bara på att pappa ska ringa så jag kan hämta hem han, men det verkar inte bli på någon timme än :/ Men Men. Är helt slut i dag även fast man inte gjort mycket, tar på krafterna att gå i kyrkan :) Men det var jätte fint dop och Julia var så söt och duktig:) Sen blev här inte mycket gjort i kväll, gjorde lite mat. Varmrökt fläskfile och potatisgratäng och det var SÅÅÅÅÅ gott. Potatis gratäng har jag varit sugen på skit länge och nu fick jag slå slag i saken :) Tänkte lägga upp lite bilder från dopet men har inte orkat lägga in dem på datorn så det får bli i morgon. Nu ska jag ta en liten tupplur tror jag. får se om jag kan somna :P Natti :)

Klar :)

Nu är jag klar ska bara invänta Emmy med :)


Dop.

Japp i dag ska vi på dop:) Jag vaknade kl 8, var inte riktigt planerat då jag somnade ganska sent igår, men när man inte kan somna om ad gör man då? Jag låg kvar i sängen kollade lite tv, pillade lite på datorn senblev det frukost och dusch. Väntade på mormor och morfar som skulle skjutsa mig til stationen och hämta bilen, pappa ställde den där i morse när han åkte till Tyskland. Provade kläderna jag hade tänkt ha på mig på dopet i morse och kom fram till att jag såg förjävlig ut. Vad gör man då???! Det fick bli en akut runda till lindex där hittade jag en svart klänning som jag blev lite kär i, så sagt och gjort den fick det bli. Svart kanske är lite tråkigt men va fan, nu kan jag använda den till annat med. Hade kännts onädigt att handla något bara tills i dag.

Är så gott som klar nu, ska bara på med lite smink och kläderna. Håret är redan plattat:) Kommer kännas lite konstigt, det var skit längesedan jag fixade mig ordentligt, men någon gång får man vara snygg:D

Nej funderar på om jag ska äta något litet innan? eller om jag ska vänta till ikväll, jag är ju själv hemma så får hitta på något roligt att käka. Woknudelsak som jag brukar mixa ihop ? Vi får se hur hungrig jag är när jag kommer hem :)

Lägger in en bild på outfiten sen :)

Fredag kväll:)

Hejsan !

Allt var bra hos bm idag. och det var jag nästan säker på att det skulle vara.
Hb:125
Blodtryck:110/80
Sf-Mått: 23 cm
Kollade även hjärtljuden men hon sa aldrig vad dem var, men dem lät fint som vanligt även om hon fortfarande inte vill vara med.

Efter vi varit där åkte jag till Gärsnäs och fikade med Alexa, Kim, Krister och lilla Naomi:) Massa mys kul att träffa Kim med henne har jag inte träffat på länge. Färgade även Alexas hår men stack hem innan jag fick reda på resultatet men hon sa att det var bra så jag får väl lita på henne:P

Käkade revben och vitlöksbaguetter när jag kom hem. Och nu till idol har jag kräng massa frukt. Det är så gott och nyttigare än godis:)



Nu ska jag snart hoppa ner i sängen. Är ju dop i morgon så jag hoppas vara lite människa då. Kände att lillan vaknade nu, så får väl vänta en stund med att sova :p


Natti :)

v. 24

I dag gör jag in i vecka 24 (23+0) Tiden springer bara iväg. det var nyss 18 och ul. Men jag klagar inte :)


Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Det stämmer ganska bra , förutom att jag fortfarande inte gått upp något:) Och lillan vägde ju 566 gr i tisdags så det stämmer ganska bra.


Dagen till ära firar vi med ett MVC besök:) Och efter det blir det Gärsnäs och fika med Alexa m, familj. Mys fredag:)

Lillans.

Nu har jag precis ätit några varma mackor och det satt där det skulle kan jag lova:) Är fortfrande helt seg i dag, så ska nog dra igång en film snart och försöka sova. Det har inte hänt mycket här i dag sen jag kom hem från skolan, var en runda hos malin, men det är nog fan det enda. Jag hoppas jag kan sova lite mer i natt än igår natt. Lillan slutade precis sparka så hon har väl somnat igen:)

I morgon blir det skolan på morgonen en lektion, sen så är det MVC kl 13. Måste klaga lite på deras ul bm. Stör mig så fruktansvärt mycket på att hon inte sa att jag hade moderkakan fram. ARGH!

två Bodyes och små söta strumpor:)
jätte mysig fleeceoverall
Ett set med byxa omlott tröja och små "skor"

Resterande grejer till henne ska inhandlas i ullared och Ikea leveranses kommer på måndag. Allt är fortfarande så overkligt. Men som jag längtar efter henne. Det finns nog inga ord för det.

Nog om oss. Nu ska vi krypa ner.

Puss

Vilat.

Så nu har jag tagit igen mig en stund. Har knappt sovit något i natt dock beror det inte på lillan denna gången.
Men det vart endå upp till skolan, det är sista rycket nu sen är jag "ledig" som det heter så fint, bara det att jag måste plugga som fan endå. Men men det kommer vara som vilken vecka som bara det att jag pluggar hemma istället.

Efter skolan tog jag en sväng på rusta, handlade lite nödvändigheter. Kom hem för en stund sen, och här kommer nog inte ske mycket i dag. Är helt cp trött :(

Kom på nu att jag inte visat kläderna till lillan, gör nog det senare om jag blir människa. 

ÅH! höll på att glömma. Jag ska unna mig nagelförlägning denna månad, som jag längtat. Om en vecka ska jag dit. Slut på tråkiga naglar som håller 2 dagar. Nu ska det blir riktiga:D

Ska kolla tv o slappa nu:)

Ny blogg

Snälla Kimmie har fixat till mig:)
Så from nu är det blogg.se som gäller :) tänkte bara säga det, skriver mer senare :)

Flytta blogg?

Jag vill flytta min blogg till någon mer känd sida där man kan göra lite mer, för att jag ska kunna blogga i mobilen måste jag betala, och man kan inte göra så mycket eget med utseendet. Men nu när jag har börjat blogga mycket vill jag inte bara lämna alla inlägg och allt här utan jag vill ta det med mig? någon som har någon aning hur man gör eller som har lust att hjälpa mig är väldigt välkomna :D Funderar på att flytta till blogg.se men får se.


Fika dag.

Vaknade ganska tidigt av det fina vädret vi har här, det blåser som fasen och nu regnar det också. Det märks att det är höst varje fall. Jag började dagen med en fika med Malin alltid lika trevligt att snacka lite skit. Har inte träffats på några dagar nu. In en runda på lindex och sjögrens med, köpte strumpbyxor till mig och doppresent till Julia så nu är allt det klart och det är skönt :)
Sen fick jag det fina uppdraget att köra för min kära syster yster, till stationen Sen blev det rundan till mormor:)

Fick även ett mejl på FB, det var lite roligt. Men samtidigt konstigt att prata igen. Men ska fika sen så får se. Ska vara fall bli kul att träffa dem.

Tänkte lägga in bilder på vad som blev handlat igår. Förutom till bubblan, det lägger jag in i kväll, för alla förstår vilket kön det är om jag lägger in kläderna :)

Mitt tradera fynd var jag också tvungen att kasta in :)

En helt vanlig vit tröja och leggins.
En stickad tröja och linne Från Gina, handlar aldrig där egentligen, men nu fick jag slösa mitt presentkort:P


Inga ord

Det finns inga ord för mitt tillstånd just nu. Jag är så trött så det finns inte , det gör ont lite här och där och höfterna är inte av denna värld. Natten var lite upp och ner , någon som inte ville sova , och jag vaknade kl 5 och kunde inte somna om. så gick upp och duscha o så vid 7:) Tio i tio tog vi tåget till malmö och efter lite om och men hittade vi Emma ultraljudsklinik. Skit mysigt ställe och jätte trevlig personal.
Allt såg fint ut med Bubblan, storleken stämde bra med vilken vecka jag var i och så. Fick även veta att jag hade moderkakan i framvägg vilken min Ul Bm inte sa och det tycker jag är lite dåligt, för det gör ju att man känner bebisen senare , så jag hade ju sluppit oroa mig några veckor om jag hade fått veta det, men fick min förklaring nu varje fall. Simrishamns Mvc är väl kanske inte dem bästa heller. Men nu vet jag att allt är bra och nedräkningen till nästa ul är igång :P Fick mycket bättre bilder än här med. Så nu har vi något att titta på.

Efter ett lyckat möte där bar det av till triangeln, skulle bli lite shopping med hittade inte så mycket, på vägen dit hittade jag Gina Tricot, och där fick jag ju presentkort från jobbet i somras så passade på att handla för det där. Sen åkte vi till entre istället där hittade jag lite mer, handlade bubblans första kläder i "rätt" färg och lite på hm till mig. Gjorde även ett besök på Lauger haus. Tänkte lägga in vad jag handlade i morron för jag är såååååååå trött så jag hoppas verkligen bubblan är snäll och att jag får sova i natt :)

Min älskade skatt<3

Gömmer sig bakom handen<3
Tycker navelsträngen ser ut som musse pigg :)

Natti från oss nu



Sömn?!

Har försökt sova nu hur länge som helst precis när jag håller på att somna, får bubblan för sig att ha disco Så mysigt men tkr faktiskt det är dags att välja tidpunkter lite bättre:P
Nej det är så mysigt , men jag skulle verkligen behöva sova med tanke på att kl ringer kl 7 :P Men har 1½ timme på tåget att sova :)
Nej ett nytt försök :D

Natti


vinterjacka

I dag inhandlade jag mig en ny vinterjacka som jag förhoppningsvis får plats med magen i hela vintern, annars blir jag ledsen. Inte hänt så mycket i dag var och hälsade på mormor och morfar för jag skulle lämna tillbaka mormors symaskin som jag lånade men som inte funkade, arg blev jag. Men jag löste det lite provisoriskt istället ändå. Träffade Emmy och Zamira sen och nu har jag nästan precis kommit hem.
Fick ett litet ryck och fixade ögonbrynen det händer inte allt för ofta så jag är lite stolt över mig själv:) Ska snart försöka sova också ska upp kl 7 så jag hinner duscha och så innan vi ska åka till Malmö. Jag är så spänd :D

Lägger in bilder på shoppingen från i dag och i morrn när jag kommer hem i morgon kväll :)

Natti


1 dag kvar !

Ja nu är det bara en dag kvar tills ul. Jag är så nyfiken! Fick även reda på att jag vart bjuden på dop i helgen med inbjudan har antagligen kommit bort i posten. Men en trevlig överraskning och ett problem mer. Haha. Nu måste man ju hitta present och kläder. Har iofs en klänning så om jag hittar något att ha till kan jag nog ha den.

Efter en mycket tråkig dag blev det en myskväll ute hos Ninne och Julia. Fika och te och massa prat. Så nu har jag gjort alla needs på datorn och ska fortsätta titta på harry potter innan jag somnar, har jag tur så tar jag nog en sovmorgon i morgon igen. Det är så skönt förutom att det är svårare att somna på kvällarna.

Natti :)


Historia

Alltså jag lovar, denna söndag kommer gå till historian som en av världens tråkigaste. Det är helt sjukt , det enda jag har gjort är att vara med Anna nere i hund rastgården och druckit en kopp te. Gick upp till Emmy men vi dog lite så tråkigt det var. Alla är upptagna i dag, eller så svarar dem inte. Det är söndagar i ett nötskal. Eller så är det mycket för man vet pengarna kommer in på tisdag och då sk vi i väg. Så tiden går så sjukt sakta.

Eftersom det händer så mycket i dag, ska jag nog kolla den nya Harry Potter nu.

haj po


Söndag

I dag vaknade jag tjugo över 8 igen , men stängde snabbt som tusen ögonen igen och somnade om till tio. Det behövde jag, jag somnade så fort jag la mig i sängen igår, kroppen var helt slut efter allt städ och stress. Blev en lite runda hem till Emmy igår kväll med.

Maten vart varje fall omtyckt om dem käkade upp, det bästa med att ha gäster är att man har massa gott till frukost dagen efter, så n har jag nya avnjutit en mycket god macka :)

Där har vi dem sen igår, inte helt klara , sista småpillet precis innan dem ska serveras.
Sen duschade jag igår UTAN att sätta upp håret och kom fram till att det såg förjävligt ut med lockarna.

Idag händer nog inte mycket men jag är sugen på bio :) vi får se.


Fullrulle.

I dag vaknade jag av ett sms från Emmy tjugo över 8. Hon lyckades tajma den morgon min mobil låg på laddning= nattduksbordet, det innebär att vibrationen hörs mycket mer, så då var det bara att vakna till liv. Har ju skit svårt för att somna testade eftersom jag ändå kom hem ganska sent i natt, men Nej då! Det var bara att bjuda hit Emmy på morgon kaffet så det med blev avklarat.

Nu är jag i full gång med städningen, Toan klar, tvätten sorterad och dammat, så nu är det golven kvar. Jag har inte tvätt tid förän kl 4 och vi ska ha gäster med ikväll och jag ska fixa maten(landgångar) det är ganska mycket pil och tar ganska lång tid. Så jag får vara effektiv i dag, måste duscha med innan det kommer folk. Men va fan det ska jag hinna, sen är det ledig i morgon så det är lugnt.

Nej fram med dammsugaren, slänger in en bild på mackorna sen:)


Fredag.

Det har fan inte hänt många knop idag. Ganska skönt ändå.
Kvällen igår var trevlig, trevligt sällskap som man inte träffar så ofta. Tyvärr!

Fick även reda på lite mer roliga saker eller vad man ska säga. Men en sak kan jag säga att jag slutar aldrig förvånas över människor i dagens samhälle. Folk gör fanimej vad som helst nu för tiden. Men en sak är säker det är ingen annan som ska komma in och ta rollen som Mamma till mitt barn! Inte en chans !
Det flyger väldigt mycket i mitt huvud just nu, allt kan jag inte skriva här heller med tanke på att jag inte vet vem som läser bloggen. Men jag vet att allt kommer att bli bra och att jag kommer göra exakt som jag vill.

vart bjuden på middag hos Anna i dag, lax det är gutt shit.
i dag går jag btw in i vecka 22+(v23) beror på hur man räknar. Tiden bara springer i väg.

Nej nu blir det snart idol.


Förvåningen släpper inte

Eller detta provet var jag varje fall mer säker på och jo då Historia prov 2 är avklarat och godkänt. Två prov kvar i kursen sen är den klar så det ska jag nog kunna fixa och få ett godkänt denna gången.

Har hämtat upp mitt ena arbetsgivarintyg i dag med så nu väntar jag bara på det andra. Hoppas hon skickar det snart. Fk är ju inte så snabba så vill ha in allt så fort som möjligt.

Hämtat ut babyboxen från Apoteket den var roligare än den från babyproffsen. Nu har jag nog utnyttjat gratis produkterna så gott det går.  Men gratis är gott!

Lite smått och gott:)

Nej nu ska jag vila en liten stund sen är det väl dags att öppna skolböckerna en stund. 5 dagar kvar tills jag får se bubblan igen :)

Btw någon som är bra på att sätta ihop en header får gärna göra det till mig (A)


Förvånad.

Förra veckan gjorde jag ett psykologi prov som jag var helt säkert på att jag INTE klarat, så efter lektionen i dag följde jag med upp och skulle få reda på resultatet och bestämma tid för omprov och vad får jag reda på?! Jo TVÅ poäng från VG, blev jag förvånad eller:O Men så klart blev jag glad eftersom jag var helt inställd på att jag inte klarat det. Nog om tråkiga skolan.
Efter skolan skulle jag hämta ut det gratis paketet från babyproffsen för blöjhinkens skull, tror ni inte den var slut? Jo då. Så skulle komma tillbaka någon annan dag och hämta den.

Sen har jag haft lite bry med hur jag skulle få hem spjälsängen och skötbordet från ikea. För det får verkligen inte plats i våran bil, och pappa fick inte låna kombin från jobbet. Släpp kör varken jag eller pappa med så lösningen blev hemleverans fast hem till mormor. Det får stå där tills typ januari, då ska Emmy komma och skruva ihop det. För det tänker inte göra , det räckte med skrivbordet !
Så inhandlingen från Ikea kommer bli :

Jag är helnöjd och några kr fattigare. Men bättre att ta det nu, sen vet jag inte hur mycket pengar jag får dem sista månaderna. Så det är skönt att allt är avklarat sen :)

Nej nu är det god natt, börjar tidigt i morrn.


check-

Dagens Historia prov avklarat, hoppas fan bara att jag har klarat det , är mer osäker på detta än det andra. Men det kan ju inte bli mer än ett omprov.

världens roligaste grej hände mig i morse, jag trodde jag hade lite mer tid än vad jag hade tills jag behövde köra, men fick lite bråttom på slutet skulle lite hastigt sätta mig i bilen, och hör ett konstigt ljud och inser att det är mina byxor som spruckit. Så jag undrar om man har blivit lite osmidig eller det är rumpan som blivit stor. Stressad som jag var, var det bara att upp byta byxor också in i bilen igen.

Efter skolan så hämtade jag ut gratis grejerna man får med såna föräldrar paket, så en body på kappahl och en olja och en kräm från Weleda.
Nu är det dags att sova, ska till skolan igen för psykologi i morgon, halva veckan borta snart, helt sjukt vad tiden springer iväg.

Lägger in en bild från denna veckan med :)V.22(21+0)

Nu ska jag och partynissen försöka sova :) Natti


Gravid lista

När fick du reda på att du var gravid?  15 juni.
Var det planerat? Nej.
Har du mått du illa under graviditeten? Nej, eller jo haft lite illamående men inte så att det har hindrat mig från att göra något.
Har du mycket foglossningar? Nej, inte än!
Har du någon hormonrand? Nope, kommer nog inte få det heller:)
Har du bristningar på magen? Jag har det sen innan så vet inte om det är nya eller inte :P
Vad tror du att det blir för kön? flicka
Vad vill du att det blir för kön? Flicka eller pojke
Har du några speciella cravings?
Äpplejuice:)
Vad gillar du för mat?
Äter samma ungefär.
Någon maträtt du avskyr? Nej, inget som kommit nu.

Har du halsbränna? Nope
Behöver du kissa ofta? Ja, Men det har lugnat sig lite på nätterna. Skönt!
Är du nöjd över din graviditet hittils? Ja än så länge har jag inte haft några större problem. Jag förväntar mig hemska sista veckor :P
Är du rädd för förlossningen? inte än men jag lovar att det kommer.

Skriver ett inlägg lite senare :)


Måndag igen.

Fan veckan har nog gått ganska fort, det är måndag igen! En ny skolvecka börjar i morgon, men inte länge kvar till lov även om det inte blir så mycket till lov. Har jätte mycket i skolan som ska vara klart precis efter lovet så det känns som man har lovet räddat med. Ska nog även sticka iväg ett par dagar då, kan bli skönt att få lite "semester".

Känner bubblan på riktigt nu, även om det inte alltid är det skönaste, så är det endå helt underbart<3

Snart så är det inte bara bubblan heller längre , snart vet vi om det är hon/han. Fast det ska endå förbli en liten hemlighet. Känns skönast så. Mamma och Pappas(läs Emmys) Hemlighet. Även om jag vet att jag inte kommer kunna hålla mig. Vi får se hur det går.
Den 25 blir det varje fall en shopping runda, skit längesedan jag sprang i affärer i Malmö så det kan bli roligt, även om jag inte är i behov av något nu så kommer jag inte gå därifrån utan att handla något. Men ska spara det mesta till Ullared:D

Nej nu ska jag försöka sova snart , två prov i morgon . HURRA ! Not!

God natt


Måndag.

Denna måndagen har inte många knop blivit gjorda, men desto bättre var det igår.
Strök och hängde upp gardiner.
tvättade och la in allt i garderoben(brukar ligga i tvättpåsen väldigt länge)
städade rummet.
pluggade psykologi
det sista har jag även gjort i dag hoppas verkligen jag sätter provet i morgon ska läsa om Freud tills jag somnar ikväll. Maslows behovs trapps måste också sitta så det är bara att kämpa på.
I natt var första natten på flera veckor då jag sov en hel natt utan toabesök och sjuka drömmar som man hoppar upp ur sängen av. Jag sov till ELVA, det händer liksom aldrig mig längre. Men jag var utvilad när jag vaknade och det var så skönt. Dagen har bara varit slapp, Emmy var här på kaffe. Det enda vettiga typ^^ Förutom allt plugg nu ikväll, och än är det inte slut.

Sen sist annars i gravid väg har det väl inte hänt mycket. Ul i malmö är bokat den 21 ska bli kul att veta vem som gömmer sig där inne.
Skulle även bara titta på barnvagn här om veckan, bara det att titten råkade bli en reservation på vagn och även babyskydd. Så nu är det två saker mindre att tänka på och av den stora sakerna är det nu bara skötbord och säng kvar. Egentligen dem lättaste och billigaste.

Nej Nu ska jag poppa popcorn och kolla Hollywood fruar , sen läsa psykologin igen och hoppas på en bra natts sömn i natt med:)


RSS 2.0